SERVICE

Merkstrategie
Branding

OVER ONS PROJECT

Nathalie en Philippe hebben de dappere stap gezet om samen een onderneming te starten. Hoewel ze in eerste instantie de branding van hun bedrijf zelf wilden aanpakken, begrepen ze dat ze meer nodig hadden dan alleen visuele vertaling van hun visie. Ze hadden behoefte aan begeleiding bij het maken van strategische keuzes en het zetten van de juiste stappen.

Ik heb hen geholpen om de knoop door te hakken bij het kiezen van de perfecte merknaam door de juiste vragen te stellen en hun visie te begrijpen. Mijn begeleiding reikte verder dan alleen de esthetische aspecten van branding; het ging om het vormgeven van een bedrijf dat volledig in lijn was met waar ze voor stonden. Het bewijst maar weer dat soms de juiste begeleiding en inzicht het verschil kunnen maken in het bereiken van je zakelijke doelen.

NATHALIE AAN HET WOORD

Saskia voelde perfect aan wat bij ons paste.”

Een shoutout naar Saskia die aanvoelde dat ik niet helemaal verliefd was op de gekozen merknaam. Ze heeft een grote rol gespeeld in het vinden van de juiste naam. Super blij dat we met een branding expert als haar hebben samengewerkt. Ze doet niet zomaar wat je vraagt, maar gaat mee op ontdekking wat ook echt klopt en nodig is voor jouw bedrijf.

Empress Empire Branding
Empress Empire Branding
Empress Empire Branding