Jij verlangt naar een nieuw niveau van aantrekkingskracht, loyaliteit & vertrouwen met jouw merk.

Ontdek in Magnetic Brand exponentiële groei om jouw merk te transformeren tot een klantenmagneet.

MAGNETIC
BRAND

Merkstrateeg Saskia van Studio Sa'qia

Step into the magnetic leader you are & leave a lasting impact

Een Brand Experience omvat de totale beleving die klanten hebben wanneer ze in contact komen met jouw merk. Het gaat verder dan alleen de producten of diensten die je aanbiedt. Een sterke zielsconnectie is van onschatbare waarde om verschillende redenen:

*het is geheel vrijblijvend, nothing to lose

R

Waarde en kwaliteit communiceren. Een doordachte Brand Experience stelt je in staat om op een unieke manier de waarde, kwaliteit en visie van je bedrijf over te brengen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je prijsstrategie aan te passen.

R

Authenticiteit en herkenning. Door jezelf te zijn en je merkidentiteit op een authentieke manier te tonen, val je op en blijf je in het geheugen van je huidige en toekomstige klanten. Dit zorgt ervoor dat klanten eerder voor jou kiezen en je merk vertrouwen.

R

Onderscheidend vermogen. Je onderscheidt je merk op de markt, door jouw unieke eigenschappen terug te laten komen in alle brand touchpoints. Waardoor meer klanten voor jou kiezen waardoor jij een continue inkomsten stoom ervaart.

het is geheel vrijblijvend, nothing to lose

Je brengt de waarde & kwaliteit van jouw bedrijf over op een unieke manier

Hoe zit het met jouw Brand Experience? Hoe ervaart je klant jouw merk? En is die ervaring consistent? Komt je tone of voice, merkherkenbaarheid en de emotionele connectie die mensen voelen terug bij elke interactie die ze met je merk hebben?

Met andere woorden, trek je de hele Brand Experience door op je sociale media, je website, het welkomstcadeau dat je verstuurt, je facturen en contracten, de werkboeken en je online leeromgeving?

Consistentie in alle aspecten van je bedrijf zorgt voor herkenning. Herkenning leidt tot vertrouwen, en vertrouwen is essentieel voor het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten.

We richten ons in Magnetic Brand op de samenhang van al deze elementen om een aantrekkelijke, consistente, en onvergetelijke ervaring voor jouw doelgroep te realiseren die persoonlijk is, waardoor jouw merk een klantenmagneet wordt.

Branding Expert Saskia van Studio Sa'qia

DIT IS WAT JE KUN VERWACHTEN

Persoonlijk 1:1 traject waarin we diep in jouw bedrijf duiken voor meer aantrekkingskracht

1.

MAGNETIC KICK-OFF

We verkennen enkele gebieden van contactpunten die je hebt met potentiële en huidige klanten – om duidelijkheid te krijgen waar we allemaal op focussen tijdens onze samenwerking.

2.

MAGNETIC GUIDANCE

Er zijn drie sessies van 60 minuten, om te focussen op het verbeteren van bepaalde contactpunten. Je krijgt helderheid, een plan van aanpak en structuur om jouw merkbeleving aan te pakken. 

3.

MAGNETIC ROADMAP

De roadmap is een krachtig hulpmiddel waarin je instructies vindt om de Brand Experience te versterken op elk moment dat je publiek in aanraking komt met je merk.

Branding Expert Saskia van Studio Sa'qia

INVESTERING €2500,- nu tijdelijk €1800,-

This is what you will get in Magnetic Brand

R

30 MIN KICK-OFF SESSIE (offline/online)

R

3x 60 MIN ONLINE BEGELEIDINGSESSIES

R

OPNAMES, NOTITIES & HANDLEIDING

R

6 WEKEN TELEGRAM ONDERSTEUNING

*Durf anders en uniek zijn, let me help you

Wat Magnetic Brand voor jouw merk & klanten kan betekenen …

Nog niet overtuigd? – Soms moet je het gewoon eens horen van andere ondernemers…

Bloom Stijlcoach review
O'Playjo review
Voelende Mensjes Kristien Wollants Review
Review Kristien Wollants
Project me time review
Project me time review
Review Kristien Wollants

LAAT ONS EERST KENNISMAKEN

Laat herinneringen na die impact maken

Het is tijd om jouw merk te transformeren in een klantenmagneet, niet alleen voor de impact, maar ook om jouw diepgaande visie overal tot uiting te laten komen. Voor jou gaat het niet alleen om het aantrekken van meer klanten, maar om het aantrekken van precies die klanten voor wie jouw merk bedoeld is.

Branding Delia
Branding Expert Saskia van Studio Sa'qia