Branding Expert Saskia van Studio Sa'qia
Saskia van Studio Sa'qia

PREMIUM BRAND

You are making a change in their life. Because you truly care.

Wanneer je je ogen sluit, onthult zich een andere wereld voor je. Een wereld waarin je voluit glimlacht en jezelf helemaal kunt zijn. Zonder beperkingen, waarin je vrij kunt bewegen en kunt ondernemen vanuit jouw diepe passie. Het is een wereld die anderen inspireert en diep raakt. Die wereld wacht op jou.

Premium Brand   |   Resultaat   |   Samenwerking   |   Cases   |   Client Love   |   Over Saskia

YOU HAVE SOMETHING TO GIVE

Je wil niet zomaar anderen helpen, jouw boodschap gaat veel dieper. Het komt voort uit bezieling & volledige overgave.

Voor jou is het heel duidelijk waarom je doet wat je doet. Het voelt natuurlijk, logisch en komt vanzelf. Je weet wat je wil en waar je naartoe wilt. Maar de uitstraling van je bedrijf klopt niet meer met wie je vandaag de dag bent en wat je vandaag de dag doet. Het straalt niet meer uit wat je echt wil zeggen. Het draagt nog niet de professionaliteit die je wilt, brengt de ware boodschap niet over en spreekt de je doelgroep niet aan.

Jouw bedrijf heeft een diepere betekenis dan alleen inkomsten genereren. Elk aspect van jouw boodschap moet de juiste snaar raken en een diepgaande impact hebben op anderen. Het draagt een diepere lading en betekenis die anderen direct voelen wanneer ze in jouw wereld terechtkomen.

Jouw verhaal verdient een plek in de wereld en dat gaat verder dan alleen een website, Canva templates en een brand shoot. Je wilt geen losse delen meer, maar een samenhangend geheel dat de juiste impact creëert. Dat niet alleen mooi oogt, maar ook de diepe betekenis en emoties overdraagt die jij zo intens voelt.

Je hebt al een lange reis afgelegd en vele uitdagingen overwonnen, en je staat nu op een punt waar je trots op mag zijn. Je voelt nu meer dan ooit, dat je klaar bent voor een bedrijf dat volledig weerspiegelt wie je nu bent. Je verlangt naar dat extra, naar die nieuwe dimensie, naar een merk dat jouw unieke essentie tot in de kern raakt. En ik ben hier om je daarbij te helpen. 

 

Jouw merk toont de de ware essentie, laat een diepe indruk na & zorgt voor een betekenisvolle connectie.

Premium Brand is speciaal ontworpen voor visionaire ondernemers zoals jij, die al hoge omzetten behalen, maar nu verlangen naar een merk dat niet alleen jouw boodschap weerspiegelt, maar ook rechtstreeks spreekt tot de mensen die het het meest nodig hebben – zij waarvoor je het doet.

Je haar gaat rechtstaan, er tovert zich een glimlach op je gezicht en je voelt een ongekende boost van trotsheid. Jouw nieuwe branding staat er, net zoals jij, maar nu met een diepere verbinding met je doelgroep. Een merk dat jouw unieke impact reflecteert en jouw verhaal met de wereld deelt op een manier die je nog niet eerder voor mogelijk hield.

Met Premium Brand gaan we samen op reis waarin we jouw boodschap omzetten in een krachtig en authentiek merk. Zodat je je volledig kunt richten op het vervullen van je purpose en je klanten nog beter kunt begeleiden.

Branding Expert Saskia van Studio Sa'qia

1:1 PERSOONLIJK TRAJECT

Van een diepgewortelde visie naar een merkbeleving die aansluit bij wie je bent.

01.

STRATEGISCHE SESSIE

Tijdens onze virtuele sessie gaan we diep in op jouw visie, doelen en behoeften, en ontwikkelen we een strategie om jouw merkbeleving te versterken en jouw impact te vergroten.

02.

Huisstijl

Een doordachte en professionele huisstijl met een herkenbare en consistente uitstraling, waardoor het de juiste emoties en boodschap overbrengt naar jouw doelgroep.

03.

Canva templates

Templates om jou te helpen bij het visualiseren van jouw ideeën, het structureren van jouw plannen en het creëren van impactvolle content.

04.

Website

Een goed ontworpen website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor een naadloze gebruikerservaring.

05.

Brand shoot

Er worden beelden vastgelegd die jou en jouw bedrijf op een authentieke manier weergeven en die jouw verhaal en boodschap effectief communiceren naar jouw doelgroep.

06.

Lanceer & vier

Het is een mijlpaal in jouw ondernemersreis, en het verdient het om gevierd te worden. Let’s celebrate!

+50 Bad-ass ondernemers die vol lof zijn over hun Brand

Nog niet overtuigd? – Soms moet je het gewoon eens horen van andere ondernemers die vol overtuiging ‘ja’ zeiden tegen Premium Brand.

Bloom Stijlcoach review
O'Playjo review
Voelende Mensjes Kristien Wollants Review
Review Kristien Wollants
Project me time review
Review Kristien Wollants

Take it or leave it.

Als mijn waardes aansluiten bij jouw visie en denkwijze, dan zijn we zeker een geweldige match! Voel je je helemaal geïnspireerd en aangesproken? Dan zou ik zeggen: let’s do this. Ik kijk er naar uit om samen jouw onderneming een nieuwe merkbeleving te geven.

*het is geheel vrijblijvend, nothing to lose

R

JE GEEFT DE VOORKEUR AAN EEN DUIDELIJKE, OPEN & EERLIJK COMMUNICATIE

R

JE VIND HET ZALIG OM JE GEDRAGEN EN ONDERSTEUNT TE VOELEN

R

EEN COMMITMENT DIE JE AANGAAT & SERIEUS NEEMT

R

JE VIND HET FIJN OM DUIDELIJKE EN TRANSPARANTE AFSPRAKEN TE MAKEN

R

JE BEDRIJF KRIJGT PRIORITEIT

het is geheel vrijblijvend, nothing to lose

Branding Expert Saskia van Studio Sa'qia

SAMEN GAAN WE VOOR

Een high-end beleving, visionaire verandering & a soft kick in the ass.

Ik adem jouw visie in, en doorleef jouw verhaal. Met mijn sterk buikgevoel en inlevingsvermogen voel ik precies aan wat jouw merk uniek maakt en waar het naartoe moet evolueren.

Ik begeleid je met alle aandacht, professionele toewijding en een scherp gevoel voor waar het echt om draait. Samen gaan we de diepte in om jouw bedrijf te doorgronden, want alleen zo kan ik zorgen voor de juiste merkbeleving die jouw boodschap krachtig overbrengt.

Het is tijd om jouw merk te transformeren tot een status van absolute excellentie, waarbij elke vezel van jouw essentie je doelgroep raakt. Want voor jou gaat het niet alleen om esthetiek, maar ook om de positieve impact dat jouw merk nalaat.