FIJN DAT JIJ ER BENT

I am Saskia and I believe in following your dreams, even when they seem distant and unattainable.

Ik omarm mijn innerlijke Peter Pan en creëer mijn eigen universum – een plek waar ik helemaal mezelf kan zijn, zonder excuses. In deze wereld vervagen grenzen en is elke ambitie binnen handbereik. Beschouw dit als jouw uitnodiging om mee te doen. Samen ontdekken we de groeikansen die op je wachten …

Branding Delia
Branding Expert Saskia van Studio Sa'qia

THIS IS ME

Embracing the Peter Pan Syndroom, a Limitless Thinker, with a Strong Gut Feeling & Adventurous spirit, like Pocahontas.

Als kind kon ik de wereld om me heen zien zonder beperkingen en volledig opgaan in mijn eigen fantasieën. Het was een veilige plek waar ik mezelf thuis voelde.

Echter, toen ik volwassen werd, ervaarde ik dat alles plots anders moest. Mijn diepste dromen en verlangens werden als onrealistisch afgedaan, en ik voelde dat ik moest voldoen aan de verwachtingen van mijn omgeving. Ik leerde mezelf weg te cijferen ten behoeve van anderen. Ik voelde de druk om te moeten volgen in de normen van de maatschappij en mezelf steeds te moeten bewijzen om aanvaard te worden.

Tot ik er genoeg van had. Ik keek in de spiegel en voelde weer mijn diepste kinderdromen. Ik leerde mezelf terug te omarmen en te geloven in wat ik te bieden heb, zoals ik ben. Want geen droom is te groot, geen wens is te onrealistisch. Zolang je er zelf in gelooft.

Als een grenzeloze dromer nodig ik jou uit om samen met mij te gaan voor een leven zonder beperkingen. Het leven is te kort om te leven volgens de verwachtingen van anderen. Laten we samen geloven in de schoonheid van jouw dromen en jouw unieke pad omarmen. Samen zullen we een wereld creëren waarin alles mogelijk is.

MET DEZE ONDERNEMERS KLIKT HET ALVAST

Project me time logo
Voelende Mensjes logo
Ceemore logo
Empress Empire logo
Delia Amoruso logo

This is me, Saskia.

Deze kenmerken maken mij wie ik ben, maar ik geloof er ook in dat ze van onschatbare waarde zijn bij het creëren van jouw merk. Mijn sensitiviteit stelt me in staat om de behoeften en verlangens van jouw doelgroep feilloos aan te voelen. Mijn oog voor detail zorgt ervoor dat elk aspect van jouw branding perfect wordt uitgevoerd. En mijn gevoel voor esthetiek geeft jouw merk een onderscheidende en authentieke uitstraling.

Let’s see if we are a match.

[

Met mijn sterk buikgevoel, zie ik de wereld op een unieke manier. Dit stelt me in staat om me in te leven in jouw purpose en het te belichamen.

[

Ik heb een eigen manier van orde. Sommigen noemen het perfectionisme, maar voor mij is het een vorm van nauwkeurigheid en aandacht voor detail dat mij siert.

[

Als vegetariër zet ik me in voor het welzijn van dieren en het behoud van de natuur. Mijn liefde voor verantwoorde producten weerspiegelt mijn betrokkenheid.

Let’s see if we are a match.

A GLANCE OF ME

BEZIELT MERKSTRATEEG

Een gepassioneerde ziel die haar hart vindt in het creëren van betekenisvolle merken met een diepgaand verhaal, klaar om jouw visie naar nieuwe hoogten te tillen.

Merkstrateeg Saskia van Studio Sa'qia

AVONTUURLIJKE INSPIRATIEBRON

Met mijn voeten in het gras, de zon op mijn gezicht en een sprong in het ijskoude meer, vind ik mijn inspiratie en creativiteit. Hier, in mijn natuurlijke habitat, ontstaan de mooiste ideeën en ontspringen grenzeloze mogelijkheden.

SAMEN ONS EIGEN WEG

Met mijn man en wolfhond Kalisha trekken we de wereld rond, ons huis in de daktent. Omarmen nieuwe culturen, verkennen ongerepte natuur, en laten ons leiden door het onbekende.

Branding Expert Saskia van Studio Sa'qia

Mijn belofte aan jou

Mijn belofte aan jou is dat ik jouw verhaal, jouw visie en jouw unieke essentie als de kern van het merk zal omarmen. Samen zullen we dieper graven om de ware ziel van jouw bedrijf te onthullen en dit vertalen naar een onweerstaanbaar merk dat jouw boodschap krachtig overbrengt.

In elke stap van onze samenwerking sta ik aan jouw zijde. Je voelt je gesteund, gedragen en begrepen. Vertrouw op mij, wees open en eerlijk en blijf vooral volledig jezelf.

Met mijn expertise, passie en betrokkenheid zal ik ervoor zorgen dat jouw merk niet alleen een aantrekkelijke uitstraling heeft, maar ook een diepe betekenis draagt en een blijvende impact achterlaat. Jouw verhaal zal anderen raken, en samen zullen we jouw droommerk tot leven brengen.

Deze samenwerking is niet van voorbijgaande aard; het is een levenslange verbintenis. Met een krachtig en authentiek merk dat met jou meegroeit. Benieuwd naar wat de toekomst brengt? Laten we met elkaar praten.

We gaan het samen super fijn hebben!