Hair Waves by Sophie
voelende mensjes

Build that brand
you always wanted.

Reranding TOOLS

Uitbouwen van een sterke branding.

Een huisstijl die de identiteit van je bedrijf helemaal uitstraalt? Die zorgt voor een sterke, authentieke verbinding met je ideale klant? Dat is een branding on point: een professioneel logo, kleuren die je doelgroep triggeren of lettertypes die lekker lezen. Stuk voor stuk puzzelstukjes die je dichter brengen bij je doelpubliek. Kortom, een huisstijl die iets uitstraalt en vooral raakt. It’s spot on.

“Jij overtuigt door uit te stralen wie je bent. Je branding doet dat ook.”

Is dit herkenbaar? Ik maakte enkele brandingpakketten op die elk op zich voldoen aan jouw noden. Gedaan met DIY-branding! Zeg ‘hallo’ tegen een nieuwe visuele identiteit.

SIGNATURE (RE)BRANDING

INVESTERING: vanaf €2250,-
TIMING: 4 – 6 weken

Een doordachte (re)branding die afgestemd is op jouw ambities. Niets laten we over aan het toeval. We blijven net dat stapje voor op je groei zodat je merk succesvol kan blijven evolueren. Dit zorgt voor een tijdloze en consistente stijl met ingebouwde ministrategie en bedachtzaamheid. Klinkt goed? Let’s go!

DIT PAKKET OMVAT

— gratis kennismakingsgesprek
— strategische merkvragenlijst
— moodboard proposal op maat
— 45 min. clarity call proposal

— logo set (logo, sublogo & merkicoon)
— kleurenpalet en lettertypes
— brandinggids
— mock-ups met je nieuwe merk
— 1 conceptvoorstel
— 30 min. clarity call concept
— bestandenpakket op USB-stick

DE DETAILS

— betaling in 1, 3 of 6 termijnen
— 2 feedbackronde

Rebranding van Voelende Mensjes
Rebranding Reizen De Witte Merel
Rebranding Reizen De Witte Merel
Steve Boedt & Delphine Steelandt
Hair Waves by Sophie
Rebranding Studio Freem
Rebranding Reizen De Witte Merel
Hair Waves by Sophie

COSTUM WEBDESIGN

INVESTERING: vanaf €4850,-
TIMING: 8 weken

Jouw website is je thuisbasis waar je jouw verhaal deelt, jouw klant inspireert en toont waar jij met je merk voor staat. Jouw home straalt uit wie je bent. Welke jouw waarden zijn. Het is een deel van je branding waarmee jij je helder positioneert. Maak er werk van!

 

DIT PAKKET OMVAT

— Kick-off call
— on brand webdesign
— 6 pagina’s op maat
— gebouwd in WordPress
— responsive design
— coming soon pagina
— links pagina voor Instagram
— koppeling met social media kanalen
— koppeling e-mailmarketing
— koppeling Google Analytics

 

DE DETAILS

— exclusief domeinnaam, webhosting en licenties voor plugins
— betaling in 1, 3 of 6 termijnen
— 2 correctierondes

Saskia van Studio Sa'qia

Think first,
than act

Looking for something more custom?

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Ik overloop graag samen met jou de mogelijkheden. De behoeften en doelen van elk bedrijf zijn anders. Om je een gepaste offerte te bezorgen, wil ik jezelf en je bedrijf eerst beter leren kennen. Dan pas kan ik je verder helpen op de juiste manier.

The process

Hoe gaat alles in zijn werk?

Ik neem je stap voor stap mee
in het proces van je huisstijl.

KENNISMAKEN

Let’s chat. Eerst leren we elkaar kennen, en praten we over de noden van jouw bedrijf. Zo weten we meteen of er een match is.

STRATEGIE

Na het invullen van de online vragenlijst ga ik op onderzoek. Ik zet de strategische lijnen uit en stel een moodboard samen.

ONTWERPEN

In deze fase zet ik het strategisch vooronderzoek om in een zichtbare identiteit, met als resultaat 2 ontwerpvoorstellen.

LANCEREN

Eens alles is goedgekeurd, ontvang je van mij alle bestanden, guides en kan jij aan de slag met je huisstijl!

Kind words

Zij gingen je voor

frequently asked questions

+ Hoe verloopt het kennismakingsgesprek?

Een kennismakingsgesprek gebeurt online in een video call. Hiervan ontvang je een uitnodiging op mail. Je maakt hiervoor een half uur tijd vrij. Zo weten we meteen of er een match is!

+ Wat moet ik klaar hebben voordat ons project start?

Eerst moeten we beginnen met een merkstrategie. Er zijn een aantal vragen die een antwoord nodig hebben, om verder te kunnen met je merk. Je moet goed weten wie je doelgroep is, wat je doelen zijn, waar je naartoe wil met je bedrijf enzovoort  … Vanuit deze sessie wordt het moodboard gecreëerd wat voorafgaat aan het ontwerpproces.

+ Waarom moet ik starten met een strategiesessie?

Branding gaat veel verder dan de visuele elementen. Als er geen uitgebreid onderzoek gebeurt, en belangrijke vragen geen antwoord krijgen, is je huisstijl gebaseerd op losstaande feiten. Zo kan je huisstijl niet meegroeien met je bedrijf. Je kan een uitgebreide vragenlijst invullen zodat ik meer te weten kom over je bedrijf of boek een strategiesessie met mij in om alles grondig te onderzoeken.

+ Wat is een moodboard?

Het omvat een visueel geheel van kleuren, lettertypes en het schept sfeer, gebaseerd op de antwoorden die je invult op een vragenlijst. Het moodboard is een eerste zet van je project. De visuele elementen zelf maken geen deel uit van je uiteindelijke huisstijl, maar we bouwen verder op deze sfeer en richting naar je unieke en authentieke branding.

+ KAN IK DINGEN TOEVOEGEN AAN MIJN PAKKET?

Ja, daarvoor heb je het ‘add-on’ menu. Hier kan je afzonderlijke elementen toevoegen aan je pakket, zodat alle visuele zaken voor je merkidentiteit van je bedrijf aanwezig zijn.

+ Wat zit er in een bestandpakket en hoe ontvang ik dit?

Je zal het bestandpakket altijd online ontvangen via WeTransfer. In bepaalde specifieke pakketten krijg je dit ook op USB-stick van Studio Sa’qia toegestuurd, zo gaat het nooit verloren. In deze map zit je logo en andere huisstijlelementen in alle nodige bestandsformaten: JPG, PNG, EPS en PDF, met het bijbehorend document over elk bestandstype. Zowel voor drukwerk als voor digitale weergaves. Hierin zit ook je branding gids en eventuele drukwerkbestanden.