(RE)BRANDING SIGNATURE TRAJECT

Het is je gelukt! Ik ben vol lof
om je in dit persoonlijk traject
te mogen verwelkomen.

Dat je hier bent, betekent dat je JA zegt tegen jezelf en je bedrijf. Knap! Ik beloof je een boeiend avontuur waarin je nieuwe dingen zal ontdekken, gaat bijleren. Je gaat jezelf helemaal ontplooien en je bedrijf zien groeien.

CEEMORE

WAT GAAT ER NU GEBEUREN?

Duidelijke stappen en een heldere communicatie brengen je ver in een fijne samenwerking.

01.

Strategische merkvragenlijst

Ga naar de digitale vragenlijst en vul in. Vergeet niet dat je dit in één keer moet invullen, dus zorg dat je hier even de tijd voor neemt.Het is super belangrijk hier bij stil te staan, alleen zo kunnen we bouwen aan je merk op een stevig fundament.

02.

Documenten in je mailbox

Je zal een mail ontvangen als bevestiging van onze samenwerking, met hierbij het factuur voor in je boekhouding. Geen mail ontvangen? Check even je spam folder of stuur me een mailtje.

03.

Betaling in 2 termijnen

Je hebt zonet de eerste betaling volbracht. We kunnen starten aan het traject. Super! Zodra je branding klaar is, voor het overhandigen van je files, wordt de tweede en hiermee ook de laatste betaling gevraagd om uit te voeren.

04.

We gaan het alvast vieren

Zet de bubbels alvast koud, want dit moet je vieren!
Laat je volgers on The Gram weten waar je mee bezig bent en maak hen alvast nieuwsgierig. Vergeet me niet te taggen met @studiosaqia, zodat ik het ook kan delen. We klinken op jou!

Een stap dichter naar
een merk dat bij je past

Laat iedereen on The Gram weten dat jij met je bedrijf naar het volgend niveau gaat. Vergeet me niet te taggen met @studiosaqia zo kan ik het ook delen! See you on The Gram!