Are you looking for a strategic brand designer who goes next level to put your business in the spotlight?

YOU FOUND HER!

CEEMORE

EVEN KENNISMAKEN

avonturier, plantrekker, perfectionist, wolfdogmom & gepassioneerd om jouw merk vorm te geven

Saskia van Studio Sa'qia
HEY, IK BEN SASKIA!

Niemand had ooit durven dromen dat ik sta waar ik nu sta. Ik ook niet. Ik voelde me onderschat tot ik er genoeg van had. Ik zou nooit een diploma hebben? Ik haalde een academische master, ondanks mijn leerstoornis. Een rijbewijs halen leek niet voor mij, nu rijd ik samen met mijn man in onze omgebouwde camionette de wereld rond! Een eigen bedrijf starten was niet voor mij weggelegd, yet here I am! Ik ben enorm trots op wat ik heb gepresteerd en wens jou hetzelfde toe.

Ik kan niet wachten om er samen aan te beginnen, zodat ook jij vol trots kan groeien met je bedrijf en je overwinningen kan vieren.

LEUKE WEETJES

Ik geef de voorkeur aan spraakberichten op Instagram over mails. Voor elk project heb ik klamme handen en ik ga soms iets te ver in mijn perfectionisme. Ik hou ervan om complimenten te krijgen, en ik krijg energie van anderen te verrassen.

DEZE NEXT LEVEL BRANDS GINGEN JE VOOR.

Take it or leave it

Benieuwd of we een perfecte match zijn? Als mijn waardes niet overeenkomen met hoe jij hierover denkt, dan zijn we geen goeie fit. Voel jij je helemaal geëgangeerd en aangesproken hierdoor? Dan zou ik zeggen; let’s do this en wacht niet te lang om eraan te beginnen!

Het is geheel vrijblijvend, nothing to lose.

  1. EEN DUIDELIJKE, OPEN & EERLIJK COMMUNICATIE
  2. IK KRIJG CREATIEVE VRIJHEID OVER JE PROJECT
  3. COMMITMENT DIE JE AANGAAT & SERIEUS NEEMT
  4. JE HOUDT JE AAN ONZE TIJDLIJN & AFSPRAKEN
  5. JE BEDRIJF KRIJGT PRIORITEIT
  6. JE WAARDEERT MIJN OPRECHTE BETROKKENHEID

HEY, THIS IS ME

BRAND DESIGNER

Een gedreven onderneemster die graag knalt voor haar klanten.

Saskia van Studio Sa'qia
Saskia van Studio Sa'qia

AVONTURIER

Ik hou van rondreizen en ben een echte digital nomad. Zo kan ik helemaal mezelf zijn.

WIFE & WOLFDOGMOM

Vrijheid is samen zijn en genieten, zeg nu zelf …

Saskia van Studio Sa'qia
Naamkaartje voor L'ARCO

+35 ONDERNEMERS WAREN JE VOOR

subtiel, abstract, vrouwelijk, toegankelijk, warm, scandinavisch, zacht en toch sterk

Oordeel zelf of mijn typische stijl past bij jou en je merk.