Saskia van Studio Sa'qia

1:1 BRANDING TRAJECT

Het is je gelukt! 

Wat leuk dat we gaan samenwerken aan de (re)branding van je bedrijf. Ik voel me vereerd dat ik je hierbij mag helpen. We gaan een knaller van een merk creëren. Zet je schrap! 

rebranding traject  ────

EN WAT NU?

De volgende stappen
van onze samenwerking

Vanaf vandaag starten we met het creëren van een sterk merk voor jouw onderneming. Hieronder kan je de volgende stappen binnen onze samenwerking terugvinden. Ik kan niet wachten om je nieuwe huisstijl te ontwerpen! Dit is het vervolg:

Merkvragenlijst invullen

Download hieronder je merkvragenlijst en vul de vragen zo uitgebreid mogelijk in. Je bezorgd de ingevulde file terug op mail naar saskia@studiosaqia.com Ik zet de strategische lijnen uit en stel een moodboard samen.

Check je mailbox

Je zal dadelijk een mail ontvangen als bevestiging van onze samenwerking, met hierbij het factuur voor je boekhouding. Geen mail ontvangen? Check even je spam folder.

Betaling in termijnen

Kies je voor termijn betalingen? Dan zal er elke maand automatisch een bedrag van je rekening gaan en ontvang je per mail het factuur voor je boekhouding. Dit tot het volledig bedrag is betaald.

Een stap dichter
naar een sterk merk

Download je strategische merkvragenlijst door hieronder op de knop te klikken. Je zal een .PDF file krijgen die je digitaal kan invullen. Lekker handig.

LET’S GO NEXT LEVEL

Maak je volgers nieuwsgierig
& bouw de spanning op

Laat je volgers weten dat jij start aan een nieuw avontuur dat alles zal veranderen binnen jouw onderneming. Vergeet me niet te taggen met @studiosaqia zodat ook in het kan delen!

Copyright © Studio Sa’qia