Social media post voor Socialized by Nies

Let’s boost your
social media.

SOCIAL MEDIA Pakketten

Gedaan met uren je tijd verliezen aan de opmaak van je social media post. Laat social media templates uitwerken in je huisstijl. Zo heb een houvast voor het posten van content. En met stip en regelmaat posten is een must voor je online zichtbaarheid.

Templates besparen je niet alleen veel kopzorgen, het zorgt ook voor duidelijkheid bij je volger. En een volger die je opmerkt, je vertrouwt en weet waarvoor je staat, dat is er eentje om te koesteren.

“Genoeg met kopzorgen maken
over hoe je social media eruitziet.”

Ik stel enkele, verschillende social media pakketten samen. Ze verschillen voornamelijk in het aantal templates en thema’s. Want soms wens je nu eenmaal iets meer om je doel te bereiken. Voor elk wat wils dus!

What you need?

social media pakketten

Waarom social media templates
belangrijk zijn voor jouw bedrijf?

Het oogt professioneel en dat schept vertrouwen.
Je verliest geen kostbare tijd aan social media.
Door je huisstijl door te trekken op je social media herkent je doelgroep je sneller.
Een consistente, herkenbare stijl gebruiken onderscheid je van concurrenten.
Het is makkelijker om content te posten als je een leidraad hebt.

Social standard

INVESTERING: €355
TIMING: 1 – 3 weken

Ga voor het social standard pakket en creëer in no time posts op social media die je online zichtbaarheid versterken. Zo is je merk weer helemaal klaar om je ideale klant te verleiden.

DIT PAKKET OMVAT

 30 min. video call
 5 thema’s
 4 story templates
 5 post templates
 Waarvan 1 carrousel versie
 Eén correctieronde
 Opzet in Canva

Social plus

INVESTERING: €495
TIMING: 2 – 3 weken

Til je social media hoger met het social plus pakket. Ga voor nog meer zichtbaarheid, herkenbaarheid en consistentie in je posts. Zo ben je weer helemaal mee om je ideale klant te overtuigen. Yiha!

DIT PAKKET OMVAT

 30 min. video call
 7 thema’s
 6 story templates
 7 post templates
 Waarvan 1 carrousel versie
 Eén correctieronde
Opzet in Canva

BONUS

Content inspiratie

Social all the way

INVESTERING: €685
TIMING: 2 – 4 weken

Een uitgebreid social media pakket dat ervoor zorgt dat je alles tip-top in orde hebt voor de online zichtbaarheid van je merk. Je hebt voldoende templates om mee aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat er toch een fijne afwisseling zit in de herkenbaarheid van je merk. 

DIT PAKKET OMVAT

 30 min. video call
 10 thema’s
 9 story templates
 10 post templates
 Waarvan 1 carrousel versie
 5 highlight iconen
– Visualisatie van je feed
 Eén correctieronde
 Opzet in Canva

BONUS

Content inspiratie
Content planner

The process

Hoe gaat alles in zijn werk?

Ik neem je stap voor stap mee
in het proces van je social media.

AANLEVEREN

Je bezorgt me je huisstijl (logo’s, lettertypes, kleurcodes … ) en de nodige informatie over welke thema’s je nodig hebt.

ONTWERPEN

Ik werk de templates voor je uit. Je ontvangt een voorstel, waarop je feedback kan geven. Waar nodig pas ik aan, en werk alles in detail af.

AAN DE SLAG

Na goedkeuring zet ik alles voor je op in je Canva-account, Zo kan je onmiddelijk zelf aan de slag met de templates. Gedaan met stressen. 

vievent-socialmedia

Social media
all the way!

Een aantal posts laten ontwerpen

Heb je een bepaalde campagne voor ogen of wens je meerdere social media visualisaties te laten ontwerpen zodat je je voor langere tijd geen zorgen hoeft te maken? Dan is deze optie iets voor jou.

“Durf te investeren in de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je social media.”

Bezorg mij je teksten en alle informatie over je huisstijl (logo’s, lettertypes, guidelines, …) en ik lever je kant-en-klare social media afbeeldingen. Zo hoef je zelf niet meer te prutsen aan je templates en kan je onmiddellijk overgaan tot schrijven van bijpassende captions en het inplannen ervan. Alles zodat jij op je social media kan schitteren als nooit tevoren. Shine on!

Kind words

Zij gingen je voor

frequently asked questions

+ Beheer je ook mijn social media account?

Nee, mijn service is alleen bedoeld voor template- en visualisatie-opmaak. Je ontvangt de ontwerpen via een bestandpakket of je kan ervoor kiezen dat ik ze voor jou in Canva opzet.

+ HEB IK CANVA PRO NODIG VOOR DE TEMPLATES?

Nee, maar het is wel aangeraden om een betaalde versie te nemen. Zo kan je gebruik maken van je unieke huisstijl elementen. Het is niet zeker dat de gratis versie je geselecteerde lettertypes heeft. Met de betaalde versie kun je deze zelf uploaden. Hier kan je een Canva-account aanmaken: canva.com

+ Welke delen van de templates kan ik bewerken?

Je hebt de mogelijkheid om tekst en beeld aan te passen.

+ Wat als ik niet overweg kan met Canva?

Je kan altijd terecht bij de helpdesk van Canva zelf als je ergens tegenaan loopt. Voor je het weet ben je zo vertrokken met het programma. Het is een fluitje van een cent.

+ Kan ik een social media pakket uitbreiden?

Ja, je kan altijd extra elementen hieraan toevoegen. Zo kan je meer thema’s toevoegen of meer visuals vragen per keer. Hiervoor contacteer je me best even, zodat we dit samen kunnen bekijken wat jouw bedrijf nodig heeft.

+ Heb ik een huisstijl nodig voor deze templates?

Ja, je moet mij je logobestanden bezorgen (bij voorkeur het EPS-formaat) samen met de lettertypes en kleurcodes, evenals andere merktools zoals patronen, texturen en iconen. Zo kan ik ervoor zorgen dat je templates zo veel mogelijk gepersonaliseerd zijn naar je merk. Wanneer je me dit niet kan aanleveren, moeten we eerst kijken naar een unieke huisstijl voor je bedrijf.

Let’s do this

Boek je gratis kennismakingsgesprek

Tijd om je social media
een boost te geven.

Laat ons beginnen bij het begin. Let’s connect.
Ik kijk er al naar uit om je verhaal te horen!