Social media post voor Socialized by Nies

Let’s boost your
social media.

SOCIAL MEDIA POSTS

Gedaan met uren tijd te verliezen aan de opmaak van je social media posts. Laat de opmaak van je social media posts aan mij over. Zo kan jij je helemaal focussen op de waardevolle content die je wilt delen. Dankzij mijn hulp heb je een houvast voor het posten van je content, is je feed in de look en feel van je merk en boost je zo je online zichtbaarheid.

“Genoeg met kopzorgen maken
over hoe je social media eruitziet.”

Het uitbesteden van opmaak voor je posts, bespaart je niet alleen veel kopzorgen, het zorgt ook voor duidelijkheid bij je volger. En een volger die je opmerkt, je vertrouwt en weet waarvoor je staat, dat is er eentje om te koesteren.

What you need?

social media VISUALS

Waarom social media visuals
belangrijk zijn voor jouw bedrijf?

Het oogt professioneel en dat schept vertrouwen.
Je verliest geen kostbare tijd aan social media.
Door je huisstijl door te trekken op je social media herkent je doelgroep je sneller.
Een consistente, herkenbare stijl gebruiken onderscheid je van concurrenten.
Het is makkelijker om content te posten als je een leidraad hebt.

Social MEDIA POSTS

TIMING: 2 – 4 weken

Een uitgebreid social media pakket dat ervoor zorgt dat je alles tip-top in orde hebt voor de online zichtbaarheid van je merk. Je hebt voldoende visualisaties om mee aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat er toch een fijne afwisseling zit in de herkenbaarheid van je merk. 

DIT PAKKET OMVAT

 30 min. video call
gewenste aantal visualisaties
– visualisatie van je feed
één correctieronde
aangeleverd als .jpg

BONUS

Content inspiratie
Content planner

The process

Hoe gaat alles in zijn werk?

Ik neem je stap voor stap mee
in het proces van je social media.

AANLEVEREN

Bezorg me je content en ik lever je kant-en-klare posts aan. Zo hoeft je zelf niet meer te prutsen of je af te vragen of alles wel goed zit. Ik zorg dat alles samenhangt.

ONTWERPEN

Zodra je content is omgezet naar je visuals, bezorg ik je deze als JPG-bestand. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen, is deze uploaden op je social media account en klaar!

AAN DE SLAG

Gedaan met stressen. Zo kan je weer enkele maanden door met het inplannen van je content. Wanneer je nieuwe content hebt, kom je bij me terug. 

vievent-socialmedia

Social media
all the way!

Een aantal posts laten ontwerpen

Heb je een bepaalde campagne voor ogen of wens je meerdere social media visualisaties te laten ontwerpen zodat je je voor langere tijd geen zorgen hoeft te maken? Dan is deze optie iets voor jou.

“Durf te investeren in de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je social media.”

Bezorg mij je teksten en alle informatie over je huisstijl (logo’s, lettertypes, guidelines, …) en ik lever je kant-en-klare social media afbeeldingen. Zo hoef je zelf niet meer te prutsen aan je templates en kan je onmiddellijk overgaan tot schrijven van bijpassende captions en het inplannen ervan. Alles zodat jij op je social media kan schitteren als nooit tevoren. Shine on!

Kind words

Zij gingen je voor

frequently asked questions

+ Beheer je ook mijn social media account?

Nee, mijn service is alleen bedoeld voor visualisatie opmaak. Je ontvangt de ontwerpen via een bestandpakket en kan deze gebruiken voor je social media kanalen.

+ WAt is een carrousel-versie?

Een post op Instagram die bestaat uit meerdere beelden na elkaar. Je volger kan ‘swipen’ om deze beelden te bekijken. Elke ‘swipe’ wordt door Instagram gezien als een interactie wat zorgt voor een betere interactiescore waardoor je post mogelijk een groter bereik heeft. 

+ Heb ik een huisstijl nodig voor deze VISUALISATIE?

Ja, zodra de nieuwe huisstijl klaar is kunnen we starten met de social media posts. Heeft je bedrijf nog geen sterke huisstijl, dan moeten we eerst kijken naar een nieuwe huisstijl voor je merk. Klik hier.

+ hoe werken de social media visualisaties?

Elke maand lever je me content aan, waarop ik je social media afbeeldingen opmaak. Zo is je feed steeds herkenbaar in je unieke huisstijl en hoef je zelf niet uren bezig te zijn met iets dat niet helemaal je ding is. Zodra deze content is omgezet naar je visuals, bezorg ik je deze als JPG-bestand. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen, is deze uploaden op je social media account en klaar!

Let’s do this

Boek je gratis kennismakingsgesprek

Tijd om je social media
een boost te geven.

Laat ons beginnen bij het begin. Let’s connect.
Ik kijk er al naar uit om je verhaal te horen!