ZET JE HIER OP DE WACHTLIJST VAN BYB & GA VOOR MEER IMPACT MET JE MERK → YES, PUT ME ON THE LIST!

Hair Waves by Sophie
voelende mensjes

Build that brand
you always wanted.

Reranding TOOLS

Uitbouwen van een sterke branding.

Een huisstijl die de identiteit van je bedrijf helemaal uitstraalt? Die zorgt voor een sterke, authentieke verbinding met je ideale klant? Dat is een branding on point: een professioneel logo, kleuren die je doelgroep triggeren of lettertypes die lekker lezen. Stuk voor stuk puzzelstukjes die je dichter brengen bij je doelpubliek. Kortom, een huisstijl die iets uitstraalt en vooral raakt. It’s spot on.

“Jij overtuigt door uit te stralen wie je bent. Je branding doet dat ook.”

Is dit herkenbaar? Ik maakte enkele brandingpakketten op die elk op zich voldoen aan jouw noden. Gedaan met DIY-branding! Zeg ‘hallo’ tegen een nieuwe visuele identiteit.

What you need?

DE Rebrandingpakketten

Aangepaste pakketten die
aansluiten op je visie en doelen.
vanaf €1265 excl. btw

REBRANDING BOOST

Je bent nog niet lang gestart met je onderneming en zoekt naar richting en ondersteuning? Dan is dit pakket iets voor jou. I’m here to help you out!

REBRANDING BUSINESS

Je weet dat een sterke huisstijl belangrijk is om te verbinden met je doelgroep en begrijpt dat het een meerwaarde is voor je bedrijf.

REBRANDING BIBLE

Go the extra mile. Je wil niets aan het toeval overlaten en alle branding tools meteen op punt zetten zodat je kan uitpakken bij je klanten.

ReBranding boost

INVESTERING: vanaf €1265
TIMING: 2 – 4 weken

We starten van binnenuit. Wie ben jij? Waarvoor staat je merk? Ik spit je waarden uit en stel zo een huisstijl samen. Klaar voor dat extra ruggensteuntje? Dit pakket is ideaal voor ondernemers die net gestart zijn of hun bestaande visuele identiteit onder de loep willen nemen. Let’s boost!

DIT PAKKET OMVAT

–  gratis kennismakingsgesprek
  strategische merkvragenlijst
–  moodboard
–  30 min. clarity call

OPTIONEEL:
  webdesign
  digitale visuals
  illustratie
  Canva templates

 logo
 met & zonder baseline
 kleurenpalet
 lettertypes (.otf/.ttf)
  stylesheet
  online bestandenpakket
(.jpg, .png, .pdf, .svg, .eps)

DE DETAILS

Je ontvangt twee ontwerpvoorstellen
Inclusief één feedback ronde

Bertha
Rebranding Annaliesa
Nies Cools
CARMOODS
Hair Waves by Sophie
Kaartje voor Intrastijl
Rebranding Reizen De Witte Merel
Hair Waves by Sophie

Rebranding business

INVESTERING: vanaf €1988
TIMING: 2 – 6 weken

Een sterke strategische fundering is het begin van een effectieve branding. We graven wat dieper tot we vinden wat we zoeken: vormgeving waar je doelgroep verliefd op wordt. Dit pakket past goed bij ondernemers die klaar zijn voor dat tikkeltje meer om te transformeren. Dat is pas big business! 

DIT PAKKET OMVAT

–  gratis kennismakingsgesprek
  strategische merkvragenlijst
–  moodboard
–  45 min. clarity call

OPTIONEEL:
  webdesign
  digitale visuals
  illustratie
  Canva templates

 logo 
  met & zonder baseline
 sublogo
 kleurenpalet
  lettertypes (.otf/.ttf)
  branding gids
  bestandenpakket USB-stick
(.jpg, .png, .pdf, .svg, .eps)

DE DETAILS

Je ontvangt twee ontwerpvoorstellen
Inclusief twee feedback rondes

Rebranding Bible

INVESTERING: vanaf 2850
TIMING: 3 – 6 weken

Hallelujah! Je bent helemaal klaar om je merk hoger te positioneren en wil daarom niets aan het toeval overlaten. Dankzij het Branding Bible Pakket heb je meer visuele tools in handen. Wat betekent dat jij, als ondernemer, helemaal klaar bent om meer klanten aan te trekken. Amen to that!

DIT PAKKET OMVAT

–  gratis kennismakingsgesprek
  strategische merkvragenlijst
–  moodboard
–  60 min. clarity call

OPTIONEEL:
  webdesign
  digitale visuals
  illustratie
  Canva templates

  logo
  met & zonder baseline
  sublogo
 merkicoon
  kleurenpalet
  lettertypes (.otf/.ttf)
  branding gids
  visualisaties rebranding
  bestandenpakket USB-stick
(.jpg, .png, .pdf, .eps)

DE DETAILS

Je ontvangt twee ontwerpvoorstellen
Inclusief twee feedback rondes

Rebranding van Voelende Mensjes
Rebranding Reizen De Witte Merel
Rebranding Reizen De Witte Merel
Steve Boedt & Delphine Steelandt

Advies op maat

REBRANDING OP MAAT

LOOKING for SOMETHING more CUSTOM?

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Ik overloop graag samen met jou de mogelijkheden. De behoeften en doelen van elk bedrijf zijn anders. Om je een gepaste offerte te bezorgen, wil ik jezelf en je bedrijf eerst beter leren kennen. Dan pas kan ik je verder helpen op de juiste manier.

Saskia van Studio Sa'qia

Think first,
than act

HOLISTISCHE MERKSTRATEGIE

Je huisstijl verbindt je met je ideale klant, schept vertrouwen en zorgt voor herkenbaarheid. Echter, zonder een heldere strategie ben je niets. We bekijken dit samen in dit online traject. De start van een stevige fundering waarop je je merk kan verder bouwen.

Ik doorloopt een aantal modules die belangrijk zijn voor het stevig fundament van je bedrijf. Dit vormt de leidraad voor alles wat je doet als merk. Zo weet je precies wat je doelgroep is, hoe je je boodschap moet overdragen en wat je visuele identiteit moet uitstralen. Je weet eindelijk welke richting je uit wil met je branding om het high level te tillen. Kortom, een stevige en doordachte strategie die je écht vooruit helpt! 

The process

Hoe gaat alles in zijn werk?

Ik neem je stap voor stap mee
in het proces van je huisstijl.

KENNISMAKEN

Let’s chat. Eerst leren we elkaar kennen, en praten we over de noden van jouw bedrijf. Zo weten we meteen of er een match is.

STRATEGIE

Na het invullen van de online vragenlijst ga ik op onderzoek. Ik zet de strategische lijnen uit en stel een moodboard samen.

ONTWERPEN

Let’s go! In deze fase zet ik het strategisch vooronderzoek om in een zichtbare identiteit, met als resultaat enkele ontwerpvoorstellen.

LANCEREN

Eens alles is goedgekeurd, ontvang je van mij alle bestanden, guides en kan jij aan de slag met je huisstijl!

Kind words

Zij gingen je voor

frequently asked questions

+ Hoe verloopt het kennismakingsgesprek?

Een kennismakingsgesprek gebeurt online in een video call. Hiervan ontvang je een uitnodiging op mail. Je maakt hiervoor een half uur tijd vrij. Zo weten we meteen of er een match is!

+ Wat moet ik klaar hebben voordat ons project start?

Eerst moeten we beginnen met een merkstrategie. Er zijn een aantal vragen die een antwoord nodig hebben, om verder te kunnen met je merk. Je moet goed weten wie je doelgroep is, wat je doelen zijn, waar je naartoe wil met je bedrijf enzovoort  … Vanuit deze sessie wordt het moodboard gecreëerd wat voorafgaat aan het ontwerpproces.

+ Waarom moet ik starten met een strategiesessie?

Branding gaat veel verder dan de visuele elementen. Als er geen uitgebreid onderzoek gebeurt, en belangrijke vragen geen antwoord krijgen, is je huisstijl gebaseerd op losstaande feiten. Zo kan je huisstijl niet meegroeien met je bedrijf. Je kan een uitgebreide vragenlijst invullen zodat ik meer te weten kom over je bedrijf of boek een strategiesessie met mij in om alles grondig te onderzoeken.

+ Wat is een moodboard?

Het omvat een visueel geheel van kleuren, lettertypes en het schept sfeer, gebaseerd op de antwoorden die je invult op een vragenlijst. Het moodboard is een eerste zet van je project. De visuele elementen zelf maken geen deel uit van je uiteindelijke huisstijl, maar we bouwen verder op deze sfeer en richting naar je unieke en authentieke branding.

+ KAN IK DINGEN TOEVOEGEN AAN MIJN PAKKET?

Ja, daarvoor heb je het ‘add-on’ menu. Hier kan je afzonderlijke elementen toevoegen aan je pakket, zodat alle visuele zaken voor je merkidentiteit van je bedrijf aanwezig zijn.

+ Wat zit er in een bestandpakket en hoe ontvang ik dit?

Je zal het bestandpakket altijd online ontvangen via WeTransfer. In bepaalde specifieke pakketten krijg je dit ook op USB-stick van Studio Sa’qia toegestuurd, zo gaat het nooit verloren. In deze map zit je logo en andere huisstijlelementen in alle nodige bestandsformaten: JPG, PNG, EPS en PDF, met het bijbehorend document over elk bestandstype. Zowel voor drukwerk als voor digitale weergaves. Hierin zit ook je branding gids en eventuele drukwerkbestanden.

Let’s do this

Boek je gratis kennismakingsgesprek

Wacht niet met het op
punt zetten van je branding.

Laat ons beginnen bij het begin. Let’s connect.
Ik kijk er al naar uit om je verhaal te horen!