ZET JE HIER OP DE WACHTLIJST VAN BYB & GA VOOR MEER IMPACT MET JE MERK → YES, PUT ME ON THE LIST!

Social media posts voor Vievent
Saskia - Studio Sa'qia

Ready to shine?

Mijn grafische diensten & meer

“Een sterke visuele identiteit is niet alleen mooi, het brengt je dichter bij je doelpubliek.”

Je wil graag herkend worden met je merk en een boost geven aan je visuele identiteit? Hallelujah! Dan ben je aan het juiste adres. Ik geef je visueel dat duwtje in de rug. Zo kan je op de juiste manier communiceren met je doelpubliek. En niet onbelangrijk: het onderscheidt je van de rest. Of je nu net gestart bent met je onderneming of een make-over van je huidige branding wenst. Ik begrijp wat je bedoelt.

Ik kan je zowel verder helpen met een sterke huisstijl voor je offline communicatietools, alsook met de visuele uitwerking van social media templates of je e-book. Voor elk wat wils!

Branding

Branding is meer dan alleen een piekfijn logo ontwerpen. Het is een visuele strategie op poten zetten waarbij dat krachtig kleurenpalet en een lekker lettertype helemaal matchen met wie je bent. Kortom een huisstijl die de ogen van je doelgroep doet fonkelen. Meer weten over deze rots in de branding? Ik creëerde enkele brandingpaketten om je op maat te kunnen helpen.

Hair Waves by Sophie
Saskia - Studio Sa'qia

STRATEGIESESSIE

Wil je graag dat je merk je waarden helemaal belichaamt? Zorg dan voor een straffe strategie. Het is niet alleen voor jou, maar ook voor je doelgroep een stevig anker. Zo weten zij meteen waarvoor je staat en wat je verhaal is. In een strategie sessie zetten we de grote krijtlijnen vast. Zodat jij je doelstellingen kan behalen!

SOCIAL MEDIA POSTS

Gedaan met uren tijd te verliezen aan de opmaak van je social media posts. Laat de opmaak van je social media posts aan mij over. Zo kan jij je helemaal focussen op de waardevolle content die je wilt delen. Dankzij mijn hulp heb je een houvast voor het posten van je content, is je feed in de look en feel van je merk en boost je zo je online zichtbaarheid.

Social media story en E-book ontwerp voor Socialized by Nies

Kind words

Zij gingen je voor

I’ll tell you why

Waarom inzetten op
een sterke visuele identiteit?

1

Een sterk strategische huisstijl zorgt voor een authentieke connectie met je doelgroep.

2

Een stijl die je merkwaarden symboliseert, trekt de juiste klanten aan.

3

Met een herkenbare huisstijl schep je vertrouwen bij je potentiële klant.

4

Je onderscheidt je van de rest en boost de bekendheid van je uniek merk.

5

Helpt je éénduidig en consistent te communiceren. Zodat je je doelgroep weet te bereiken.

6

Het laat je onderneming schitteren, off- en online. Time to shine!

Advies op maat

HEB JE NOG EEN VRAAG?

LOOKING for SOMETHING more CUSTOM?

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Ik overloop graag samen met jou de mogelijkheden. Kan ik je toch niet verder helpen, dan zeg ik dit ook. Ik verwijs je graag door naar de juiste persoon voor je project. Zodat jij geholpen wordt, daar gaat het tenslotte om.