Social media posts voor Vievent
Saskia - Studio Sa'qia

Ready to shine?

Mijn grafische diensten & meer

“Een sterke visuele identiteit is niet alleen mooi, het brengt je dichter bij je doelpubliek.”

Je wil graag herkend worden met je merk en een boost geven aan je visuele identiteit? Hallelujah! Dan ben je aan het juiste adres. Ik geef je visueel dat duwtje in de rug. Zo kan je op de juiste manier communiceren met je doelpubliek. En niet onbelangrijk: het onderscheidt je van de rest. Of je nu net gestart bent met je onderneming of een make-over van je huidige branding wenst. Ik begrijp wat je bedoelt.

Ik kan je zowel verder helpen met een sterke huisstijl voor je offline communicatietools, alsook met de visuele uitwerking van social media templates of je e-book. Voor elk wat wils!

Branding

Branding is meer dan alleen een piekfijn logo ontwerpen. Het is een visuele strategie op poten zetten waarbij dat krachtig kleurenpalet en een lekker lettertype helemaal matchen met wie je bent. Kortom een huisstijl die de ogen van je doelgroep doet fonkelen. Meer weten over deze rots in de branding? Ik creëerde enkele brandingpaketten om je op maat te kunnen helpen.

Huisstijl voor Jenn'salon

Social media

Je merkbekendheid vergroten op social media? Werk dan met templates. Zo plan je snel en efficiënt je posts in. Het is niet alleen tijdbesparend, het trekt de juiste klanten aan én het schept vertrouwen. Een duidelijke stijl die jouw zaak volledig weerspiegelt. Genoeg met kopzorgen maken over die socials.

E-book

Vertel je verhaal met een digitale gids. Trek potentiële klanten aan door een gratis e-book als weggever of bundel al je kennis in een betalende handleiding. Want een professioneel e-book doet de wenkbrauwen fronsen. Maak dus indruk met je bedrijf én doe dat op een herkenbare visuele manier.

Saskia - Studio Sa'qia

Strategiesessie

Wil je graag dat je merk je waarden helemaal belichaamt? Zorg dan voor een straffe strategie. Het is niet alleen voor jou, maar ook voor je doelgroep een stevig anker. Zo weten zij meteen waarvoor je staat en wat je verhaal is. In een strategie sessie zetten we de grote krijtlijnen vast. Zodat jij je doelstellingen kan behalen!

I’ll tell you why

Waarom inzetten op
een sterke visuele identiteit?

1

Een sterk strategische huisstijl zorgt voor een authentieke connectie met je doelgroep.

2

Een stijl die je merkwaarden symboliseert, trekt de juiste klanten aan.

3

Met een herkenbare huisstijl schep je vertrouwen bij je potentiële klant.

4

Je onderscheidt je van de rest en boost de bekendheid van je uniek merk.

5

Helpt je éénduidig en consistent te communiceren. Zodat je je doelgroep weet te bereiken.

6

Het laat je onderneming schitteren, off- en online. Time to shine!

Kind words

Zij gingen je voor

Create magic

Welk pakket is het best voor jou?

LOOKING for SOMETHING more CUSTOM?

Kom langs voor een kop koffie of bel me. Dan overlopen we de mogelijkheden om je visueel verhaal verder vorm te geven. Melk? Suiker?